100Original Run Janoski Free Max Stefan Nike Shoes Sb nk0wOXPN8

V Ä L K O M N A

Att starta en egen gårdsbutik har alltid funnits som en dröm i mitt hjärta. Men av olika anledningar i livet utbildade jag mig först till lärare, fick jobb som förskollärare och kombinerade min förskollärartjänst med mitt företagande. Men livet är för kort för att inte prova! Så nu har jag tjänstledigt på heltid ifrån förskolan och satsar 100% på mitt företag. Lilla Lagret Interiör är en gårdsbutik alldeles intill Klarälven, 2mil norr om Karlstad, med handplockad inredning från olika leverantörer. I vårt nybyggda lilla uthus finner du noga utvalda inredningsdetaljer till mindre möbler i en charmig miljö.100Original Run Janoski Free Max Stefan Nike Shoes Sb nk0wOXPN8

Jag erbjuder också I N R E D N I N G S H J Ä L P till dig som både företag och kund där du kan få tips och råd eller hjälp med större projekt i din bostad, jag stylar även försäljningsobjekt för att öka försäljningsvärdet på fastigheten. Välkomna för ett besök, hoppas vi ses!
Jumpman Download Png Jordan Nike 1024 Air Shoe Sticker Tc3KJ1lF

WEBSHOPENShoe Woman Gym 2 Adidas Cosmic Blue Shoes Run B44889 Running Tl5F1uKJc3

Webshopen är för tillfället stängd på obestämd framtid. Varmt välkommen till gårdsbutiken i Deje istället.

//Marie

 
r1 Sz 11 Adidas Tokyo 5 Running BlackWhiteBlueS79162Men Nmd fyb7g6
To Free Rn Nike In Not Apr Ms Flyknit Or 2019 Buy RqALc5jS34